Velkommen til Jens Mandøe

Military Work Danmark har ansat Jens Mandøe i stillingen som Senior Advisor. Jens Mandøe har gennem en lang og alsidig militær officerskarriere i det danske forsvar og efterfølgende lederstillinger på det civile arbejdsmarked opnået omfattende erfaringer til gavn for Military Work.

Jens Mandøe har en lang militær baggrund som officer i Forsvaret. Han har blandt andet været chef for Jægerkorpset, chef for det danske bidrag DANBN SFOR i Bosnien og fungeret i internationale chefstillinger. Mandøe har i sin civile karriere været ansat i Systematicog haft ledende stillinger i sikkerhedsbranchen, blandt andet indenfor Maritime Security for at hjælpe handelsflåden.

7179-6476.jpg

– Jeg byder Jens velkommen til Military Work. Jens´ store erfaring fra det militære virke, kombineret med hans civile netværk styrker vores forretning, siger Thomas Jacobsen, regionschef, Military Work Danmark.

Jens Mandøe kommenterer:

– Jeg ser frem til at arbejde for Military Work og medvirke til, at personel med militær baggrund får den anerkendelse i det civile, for deres unikke kompetencer, som de fortjener. Military Work skaber værdi for individet, Forsvaret og erhvervslivet, siger Jens Mandøe. Senior Advisor, Military Work Danmark.

For yderligere information eller højopløselige billeder:
Thomas Jacobsen, tlf. +45 40270980
eller e-mail: thomas.jacobsen@militarywork.dk

Besøg også: www.militarywork.sewww.militarywork.dk og www.militarywork.fi