Privatlivspolitik

Military Work i Sverige AB (556892-5415 ("Military Work", "Vi" eller "Os") beskytter og respekterer dit privatliv. Denne politik (sammen med andre dokumenter, der henvises til heri) beskriver, hvilke personlige oplysninger vi indsamler om dig, og hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. ("Military Work", "Vi" eller "Os") er afgørelsen om at beskytte og respektere dit privatliv. Denne politik (sammen med andre dokumenter, der henvises til heri) beskriver hvilke personlige oplysninger Vi indsamler fra dig og hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Alle personlige oplysninger, som vi modtager hos Military Work, håndteres i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. 

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI, OG HVORDAN INDSAMLER VI DEM?

Vi indsamler personlige oplysninger om dine besøg på webstedet, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, webstedsdata, weblogs, indhold fra undersøgelser og kontaktformularer og andre kommunikationsdata og ressourcer, du får adgang til. Vores samling af disse personlige oplysninger gør dit besøg meget nemmere i fremtiden, da vi vil være i stand til at foreslå indhold, der er relevant for dig, baseret på den lokalitet, hvorfra du har adgang til siden.

Vi indsamler alle de oplysninger, som du giver os, når du bruger vores kontaktformular. Overleveringen af dine personlige oplysninger via vores kontaktformular er ikke et lovbestemt ej heller et kontraktligt krav, men vær opmærksom på, at felter markeret med en stjerne (*) er obligatoriske felter, fordi vi har brug for disse oplysninger til at møde eller svare på din anmodning. Øvrige oplysninger eller personlige oplysninger, som du deler med os, når du udfylder vores kontaktformular, er efter eget valg. Hvis du kontakter os, registrerer vi denne korrespondance.

Vi bruger dine personlige oplysninger til at sende direkte markedsføring til dig via e-mail, når du tilmelder dig dette formål i den relevante kontaktformular. Du kan til enhver tid afmelde modtagelsen af fremtidige marketingkommunikationer.

Vi indsamler al information, du giver os, når du registrerer dig i Military Work´s kandidatnetværk, hvilket er nærmere beskrevet i vores Vilkår og betingelser.

Vi kan også gemme cookies, hvilket er mere udførligt angivet i vores cookiepolitik.

HVORFOR OG HVORDAN VI ANVENDER DIN PERSONLIGE OPLYSNINGER

Dine personlige oplysninger bliver indsamlet og håndteret af os til følgende formål:

• At kunne besvare dine henvendelser eller spørgsmål, når du kontakter os. Til disse formål sker behandlingen af dine informationer ud fra en afvejning af interesser. Vores afvejning er her, at du frivilligt har kontaktet os via vores kontaktformular, og derpå har vi konstateret, at dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder ikke vægter mere end vores legitime interesse i at markedsføre vores tjenester.

• At kunne give dig personlige tilbud, information eller invitationer, som vi mener er af interesse for dig via e-mail, digitale og sociale medier. Til disse formål sker behandlingen af dine informationer ud fra en afvejning af interesser. Vores afvejning er her, at du frivilligt har kontaktet os via vores kontaktformular, og derpå har vi konstateret, at dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder ikke vægter mere end vores legitime interesse i at markedsføre vores tjenester.

• Andre statistiske formål, f.eks at opretholde og udvikle brugergrænsefladen og brugervenligheden på vores website. Det gør vi ved at bruge cookies fra tredjepart, som er industristandarder - som f.eks Google Analytics. Til disse formål, til behandling for en afvejning af interesser, hvor vi bestemt, at dine interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder ikke opvejer vores legitime interesser.

Til disse formål sker behandlingen af dine informationer ud fra en afvejning af interesser. Vores afvejning er her, at dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder ikke vægter mere end vores legitime interesse i at markedsføre vores tjenester.

Du har ret til at gøre indsigelse mod ovennævnte behandling til enhver tid og kan gøre det ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der vises længere nede i dette dokument.

HVEM DELER VI INFORMATIONEN MED?

Vi kan dele dine personlige data med virksomheder inden for MW Group AB-koncernen. Koncernens selskaber vil ikke bruge oplysningerne på nogen anden måde end dem, der er indeholdt og beskrevet i vores medlemsbetingelser.

Vi kan dele dine personlige oplysninger med tjenesteudbydere, som vi ansætter for at yde tjenester på vores vegne (såsom tekniske, administrative, markedsrelaterede eller andre tjenester), når det kræves til ovennævnte formål. Disse tjenesteudbydere må ikke bruge dine personlige oplysninger til deres eget formål. Nogle leverandører kan have en del af deres aktiviteter i lande uden for EU / EØS. I tilfælde, hvor personoplysninger behandles uden for EU / EØS, sikres beskyttelsesniveauet enten ved en beslutning fra EU-Kommissionen om, at det pågældende land sikrer et passende beskyttelsesniveau eller ved brug af leverandørens passende sikkerhedsforanstaltninger. Eksempler på passende beskyttelsesforanstaltninger er godkendt adfærdskodeks i modtagerlandet, standardkontraktsklausuler, bindende selskabs interne regler eller beskyttelse af privatlivets fred

Dine personoplysninger kan endog udelades, når det kræves af loven, såsom antidiskriminationsloven eller Datatilsynet.


IP-adresser og cookies

Vi indsamler oplysninger om din computer, herunder (hvis relevant) din IP-adresse, operativsystem og browsertype til systemadministration. Dette er statistiske data om brugernes browseradfærd og -mønstre og identificerer dig ikke eller nogen anden person.

Af samme grund kan vi få oplysninger om dit generelle internetforbrug ved at bruge en cookiefil, som gemmes på din enhed. Cookies hjælper os med at forbedre webstedet og levere et bedre og mere personligt indhold. For mere information om vores brug af cookies på webstedet henvises til vores cookiepolitik.

Hvis din computer anvendes af andre end dig med andre mennesker, råde vi dig til ikke at vælge muligheden "Husk mig", når det gives i valget af webstedet.

MARKEDSFØRINGSKOMMUNIKATION

Vi sender kun marketingkommunikation til dig via e-mail, hvis du giver os tilladelse til dette.

Vi vil normalt tilbyde et afkrydsningsfelt på de formularer, vi bruger til at indsamle dine personlige oplysninger, hvor du, hvis du accepterer at modtage markedsføringsmateriale, skal du markere dette afkrydsningsfelt. Når vi sender marketingkommunikation til dig via e-mail, kan du vælge ikke at modtage yderligere markedsføringsmateriale ved at klikke på "afmeld abonnement", "unsubscribe" eller "afmeld" i e-mailen. Derudover kan du også anvende din ret til at afmelde når som helst ved at kontakte os på personuppgifter@militarywork.se og give følgende oplysninger: dit navn, din e-mailadresse, et telefonnummer og navnet på den markedskommunikation, som du ønsker at afmelde.

HVILKE RETTIGHEDER HAR DU?

Du har ret til at få adgang til de personlige data, som vi behandler, der vedrører dig gennem et registreringseksempel. Du har også ret til at anmode om, at vi retter eller sletter oplysninger, der er ukorrekte eller ufuldstændige, gør indsigelse mod behandlingen af visse personlige oplysninger omhandlende dig, bede om at behandlingen af dine personlige data begrænses eller få overført de personlige oplysninger, du har angivet til os, til en anden dataansvarlig.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om behandlingen eller ønsker at anvende de ovennævnte rettigheder - på mail til personuppgifter@militarywork.se

Hvis du mener, at vores behandling på nogen måde er ulovlig, har du ret til at anmelde det til Datatilsynet, se www.datatilsynet.dk for information om, hvordan du gør dette.

HVORNÅR SLETTER VI OPLYSNINGERNE?

Kontaktforespørgsler, som du foretager til os på vores hjemmeside, behandles inden for 30 dage. Derefter slettes kontaktforespørgslen.

Hvis du har tilmeldt dig til at modtage markedsføringskommunikation og ikke har åbnet den e-mail, du modtog fra Military Work i en (1) periode af et (1) år , bliver dine oplysninger automatisk slettet det næste år.

Personlige oplysninger indsamlet i henhold til vores cookiepolitik bliver automatisk ryddet, hvis du ikke har været aktiv i 14 måneder.

Personlige oplysninger indsamlet ved registrering i Military Work´s kandidatnetværk bliver slettet som angivet i vores Vilkår og betingelser.

Hvis vi behandler dataene med det formål at forsvare os mod juridiske krav, gemmer og behandler vi personoplysninger til dette formål, indtil kravet endelig er afgjort.

ÆNDRING AF DENNE POLITIK

Ovennævnte oplysninger kan ændres og justeres på grund af tekniske udviklinger, ændringer i gældende databeskyttelseslov eller ændringer i Military Work´s  arbejdsrutiner, organisations- eller forretningsstrategi. Vi anbefaler, at du nogle gange besøger vores websted for at læse en opdateret version af oplysningerne givet herover.

KONTAKT

Personoplysningsansvarlig er Military Work i Sverige AB, Grevturegatan 19, 114 38 Stockholm, Sverige

Kontakt vedrørende denne politik henvises til personuppgifter@militarywork.se

Du bruger også disse kontaktoplysninger, hvis du anmoder om en kopi af mekanismerne vedrørende en specifik overførsel af dine personlige oplysninger.