Opgaven udenfor landets grænser

MIN NYE OPGAVE - UDENFOR DANMARK

FEB 2019

Jeg var på vej i Københavns Lufthavn.

iStock_000027409413XXLarge(1).jpg

Gik hen imod det sted, hvor jeg havde aftalt at mødes med en person fra Military Work.

Vi var kommet i kontakt med hinanden via en af mine kolleger fra Politiet.

Kollegaen havde tidligere på året mødt rekrutteringskonsulenten i anden sammenhæng i forbindelse med opgaver i København. Rekrutteringskonsulenten havde været i militæruniform og min kammerat i sin politiuniform.

Ved Military Work er det åbenbart et krav, at man skal have militærbaggrund (det har jeg også!)

Min kollega (og gode kammerat igennem adskillige år) havde fortalt mig, at jeg kunne være et godt match til den profil, som Military Work søgte, så det var derfor nu med nysgerrighed, at jeg skulle til mødet.

Rekrutteringskonsulenten (Lars) og jeg fik en god lang snak, hvor vi fandt frem til, at min profil kunne være en mulighed til stillingen, som Military Work havde fået til opgave finde:

  • 40+ år

  • Militære/civile observationsevner

  • Militær/civil rapportskrivning

  • Kunne stille kritiske spørgsmål til alle uanset niveau og nationalitet

  • Have teknisk flair

  • Kunne begå mellem andre nationaliteter, sprog og kulturer

  • Mestre professionelt og teknisk engelsk

  • Opgaven i udlandet – mere end 15 uger ad gangen

  • 24 måneder med mulighed for forlængelse

 

Min kollega havde haft ret. Han havde fortalt mig, at Lars´ fremtoning var professionel, tilpas sort/hvid-soldater-agtig og helt igennem ærlig.

Lars lagde meget vægt på at sige, at selve kernen ved Military Work er, at firmaet udelukkende har ansat soldater – at alle i staben derudover har civile karrierer bag sig. Og at integritet, transparens og gensidig respekt var udgangspunkt for firmaets handlemåder og aktiviteter

Efter nogen tid blev jeg kaldt til samtale ved firmaet, som Military Work havde fået opgaven af – i konkurrence med andre.

Og nu sidder jeg så adskillige tusinde kilometer fra Danmark.
Er i gang med at løse opgaven og glæder mig til endnu flere.

Af sikkerhedshensyn har jeg udeladt navne, tid og sted.

Min kammerat og kollega kan verificere ordlyden i ovenstående.

Kontakt til denne kan opnås gennem Military Work.